Beskrivning

OBS! Du får automatiskt betalningsinstruktioner med Traderas automatiska vinnarmail! Jag skickar ej separat vinnarmail. Maila mig om ni inte får Traderas vinnarmail. Hör av er om ni inte kan betala inom tre bankdagar så kan vi komma överens om något.

Vara: Tryckt tavla i juteväv (ser det ut som, stadig sådan). Köpt 1971, och det står också tryckt 71 på den. Meningen är att man ska hänga upp den så att man kan mäta sitt barn där, från att de kan stå och till max 135 cm.

Tidstypisk formgivning, material, motiv och färger.

Mått: Själva bilden är 28*33 cm, 30*35 om man räknar in pinnen man hänger upp den i.

Skick: Mycket fint begagnat skick.

Skickas med spårbar frakt. Anger DHL och Schenker eftersom de har bäst försäkring, men jag kan även skicka spårbart till brevlåda eller ombud med Postnord. Det blir ungefär samma pris, men sämre försäkring (oftast ingenting mer än "shit happens" som respons från dem). Jag packar väl, och står för skador som uppstår p.g.a. mig. Inget har gått sönder hittills (sedan 2003 då jag startade).

I hemmet finns hund (storpudel) och bondkatt.

Vid överenskommelse kan betalningen få vänta med än 3 dagar, men hör av er om ni inte betalar inom 3 dagar, så att jag vet om vad som är på gång och slipper börja undra och maila.När jag har fått betalningen på mitt konto, så postar jag så snabbt det går. Jag brukar försöka att maila och uppdatera när varan är på väg.

Objektnr 634656527

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 21:01

70-tal mät mått mättavla för barn barntavla längdmätare retro vintage

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Slutar om

HotRag

Kode, Sverige

5.0

HotRag

Verifierad

Toppsäljare

1 942 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?