Beskrivning

Hästpojken" är en gripande roman som tar läsarna på en emotionell resa genom huvudpersonen Carls liv. Boken kretsar kring Carl Hedin, en ung pojke vars liv är präglat av kamp, lidande och äventyr. Genom sina erfarenheter på landsbygden och med hästar som följeslagare, utforskar Carl djupet av människans band till naturen och till sina medmänniskor.

Författaren skildrar med stor känslighet och realism Carls inre kampar och utveckling. Från de tidiga åren som en ensam och olycklig pojke till hans växande mod och styrka när han konfronterar livets utmaningar, fängslar boken läsarna med sin rika karaktärsutveckling och suggestiva miljöbeskrivningar.

Genom vackert skrivna scener och en medryckande berättarstil lyckas författaren fånga läsarnas intresse från första sidan och håller det uppe ända till den sista. "Hästpojken" är inte bara en berättelse om en pojkes uppväxt, det är också en berättelse om mod, vänskap och den mänskliga strävan efter frihet och självförverkligande. Med sin gripande berättelse och djuplodande karaktärsporträtt är "Hästpojken" en bok som kommer att stanna kvar hos läsarna långt efter att de har vänt den sista sidan.

I fint begagnat skick

Tänk på att lite vikt tillkommer för emballaget
Jag samfraktar gärna och skickar mellan 1-3 dagar efter köpet
Jag använder mig av extra skydd när jag packar mina varor innan leverans och därför kan det väga mer vid leverans.

Summan sätts in på mitt konto inom 7 dagar efter avslutad auktion.
Kan vänta med betalning vid lån/ersättning/barnbidrag

Objektnr 632474772

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 23:25

En gripande berättelse om mod och vänskap: Upptäck Hästpojken av Carl Hedin

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Slutar om

Vintagedreamer

Kristianstad, Sverige

5.0

Vintagedreamer

Verifierad

59 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?