Beskrivning

Säljer min trogna Sonos Amp, komplett (Kabel EU och högtalarsladd kopplingar ingår). Denna kraftfulla förstärkare är designad för att leverera en rik och detaljerad ljudupplevelse som kompletterar alla högtalarsystem. Perfekt för audiofiler och musikentusiaster som söker en uppgradering av sitt hemmaljudsystem med kompabilitet till sonos systemet.

Den har märken på toppen (se bilder) men 100% functionnel.

Funktioner och Specifikationer:

• Kraftfull Förstärkning: Med en imponerande effekt på 125 W per kanal vid 8 ohm, driver denna Amp enkelt även de mest krävande högtalarna.

• Anpassningsbar Ljudupplevelse: Inbyggd stöd för justerbara bas- och diskantinställningar via Sonos-appen, som låter dig finjustera ljudet efter dina önskemål.

• Trådlös Anslutning: Full integration med Sonos-systemet, möjliggör trådlös streaming av musik och ljud från en mängd olika källor inklusive Spotify, Apple Music, och mer. Den har dessutom stöd för AirPlay 2 och möjliggör streaming av exempelvis musik, filmer och poddar direkt från en iPhone, iPad eller Mac-dator.

• Flexibelt Användningsområde: Kan användas för att driva golvhögtalare, inbyggda eller takhögtalare för en omslutande lyssningsupplevelse, samt även för att ge kraft till ditt hemmabiosystem.

• Anslutningar: Har HDMI ARC för enkel anslutning till din TV, plus flera linjeingångar för andra ljudkällor.

Skick: Ampen är i perfekt skick utan några repor eller märken. Den har endast använts under en kort tid. Kommer i originalförpackningen med alla originaltillbehör inkluderade

Objektnr 631542009

Visningar 547

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:06

Sonos Amp - Gör vilka HiFi högtalare Sonos compatibla!

Slutpris

|

5 555 kr

Auktionen är avslutad

Nico70 vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?