Beskrivning

ALMÄN INFO OM SENSUS MADRASSER
?Sensus Barnmadrass avlastar barnets kropp och ger en lugn och fridfull sömn. Dessutom har det temperaturkänsliga materialet SENSUS MEMORYFOAM en välgörande inverkan på barnets sömn. Ett barn sover länge åt gången, och temperaturen kan variera en del under natten. Barn blir ofta väldigt varma under nattsömnen, bara för att börja frysa under morgontimmarna. Därför är det en fördel att madrassens luftventilation och det quiltade överdraget effektivt håller överskottsvärme och fukt borta från kroppen.

Vissa sover mycket. Vissa sover lite. Vissa sover sällan – och för dem är sömnen en gåva. Andra bara sover. Men oavsett hur man vänder och vrider på saken är sömnen oerhört viktig. Alla som har upplevt hur det är att sova dåligt vet hur det kan påverka humör, koncentration och prestationsförmåga. Å andra sidan kan en god nattsömn ge en bra start på dagen. Med Sensus får du inte bara madrasser och kuddar som minskar behovet av att vända och vrida sig i sängen, vilket ger mycket bättre sömnkvalitet, du får också madrasser och kuddar som avlastar nacken och trycket på kroppen. Därigenom förbättras blodcirkulationen och ryggproblem förebyggs och lindras.
Från 18-årsåldern och fram till vår medellivslängd sover vi mellan 15 och 16 år av våra liv, beroende på om man är man eller kvinna. Med andra ord sover en vuxen människa o genomsnitt 14 veckor på ett år. Det ger en vink om hur viktigt det är att sova gott.

Madrasser med SENSUS har fantastiska tryckutjämnande egenskaper. Den öppna cellstrukturen i Memoryfoam består till 95 procent av luft vilket gör det möjligt för luften att cirkulera. Luftcirkulationen gör samtidigt att materialet effektivt transporterar bort överskottsvärme så att du ligger svalt och torrt. Det ger lång livslängd utan att materialet förlorar sina unika egenskaper.
Sensus har länge varit känt bland folk som dras med små skavanker, som t ex rygg- och nackbesvär. Men efter hand som det går upp för folk hur mycket tid man egentligen tillbringar i sängen, och hur stort inflytande god nattsömn har på kropp och själ, har Sensus blivit något för alla som värdesätter en god natts sömn.
__________________________________

Finns att hämta i Brandbergen , kan levereras inom stor Stockholm mot bränslekostnad efter betalning

Objektnr 633962541

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 13:12

Sensus madras 190x90x14 Nytt skick

Utropspris

|0 Bud

490 kr

Slutar om

Nata2010

Haninge, Sverige

4.9

Nata2010

Verifierad

Toppsäljare

140 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?