Beskrivning

Säljer mina MEE M6 Pro 2nd generation hörlurar i toppskick tillsammans med den perfekta följeslagaren, Mee BTC1 Bluetooth-kabeln. Perfekt för musiker, ljudälskare eller den som söker en exceptionell ljudupplevelse på språng! Fungerar lika bra med bluetooth som med sladd.

Egenskaper:

Studio-Kvalitet Ljud: Upplev kristallklart ljud med MEE M6 Pro 2nd Gen - utformad för att tillgodose professionella musiker, men även perfekt för vardagligt lyssnande.

Anpassningsbara Kåpor: De över-örat kåporna kan anpassas för perfekt passform och maximal komfort under långa lyssningssessioner.

Mee BTC1 Bluetooth-kabel: Gör dina hörlurar trådlösa och njut av friheten att röra dig utan begränsningar. Perfekt för gymmet, resor eller bara för att eliminera trassel med sladdar.

Hög Kompatibilitet: Mee BTC1-kabeln är kompatibel med en mängd olika enheter och ger dig en sömlös anslutning till dina favoritenheter.

Lång Batteritid: Glöm bekymmer över batteritiden - Mee BTC1 ger dig timmar av trådlöst lyssnande, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för dina äventyr.

Inkluderar: MEE M6 Pro 2nd Gen hörlurar, Mee BTC1 Bluetooth-kabel, i originalförpackningar.

Skickar spårbart med Schenker eller Postnord så fort jag kan efter utförd betalning.

Objektnr 634403158

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 27 jun 17:54

MEE M6 Pro 2nd Generation med Mee BTC1 Bluetooth - aptX & 3.5mm

Pris

575 kr

pipankan

NORRHULT, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

888 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?