Beskrivning

1 års garanti.

Ord pris: 4199:-

En portabel eldstad som skapar härlig stämning överallt och har låg rökutveckling

Portabel eldstad
Vedeldad
Låg rökutveckling
304 rostfritt stål, mycket hållbar
360° Airflow Design™
Väger bara 6,8 kg - lätt att ta med
För utomhusbruk
Inkluderar eldstad och stativ

360 ° Airflow Design™ - jämna lågor med mindre rök

Den unika utformningen av 360 ° Airflow Design™ hos Solo Stove garanterar effektiv förbränning genom ett uppåtstigande luftflöde och en precisionsplatta som låter glöden få gott om syre. Asktråget fångar upp aska och hindrar den från att stoppa upp luftflödet. Asktråget fungerar även som värmesköld och minskar värmeöverföring mellan eldstaden och marken under. Ventilationshålen upptill gör att det uppvärmda syret i luften matar lågorna så att förbränningen blir effektivare och elden varmare och därmed produceras mindre rök. Eldringen håller lågorna centrerade och jämna.

Vedeldad eldstad

Eldstaden Solo Stove Ranger är vedeldad. Upp till 30 cm långa vedstycken av alla träslag är lämpliga att använda och detta gör att eldstaden Ranger är lätt att använda varsomhelst, till exempel på stranden eller i skogen. För bästa effektivitet rekommenderas torrt lövträ. Lövträd som björk, lönn, hickory och ek brinner längre än furu.

Portabel och hållbar design

Eldstaden Ranger är tillverkad i rostfritt stål och är mycket motståndskraftig mot rost, värme och olika väderförhållanden. Eldstaden väger bara 6,8 kg och tar därför inte upp mycket plats i en husvagn eller RV när du vill kunna njuta av eldstaden även på andra platser än i trädgården. Oavsett om du beundrar stjärnhimlen eller lyssnar på vågornas brus är Ranger med dig för att bidra med stämning och värme till dig och dina vänner. Du kan även grilla små munsbitar över eldstaden och exempelvis grilla marshmallows eller korv.

Paketet inkluderar stativ

Paketet inkluderar ett stativ till som passar till eldstaden Solo Stove Ranger så att du kan njuta av din eldstad utan att behöva oroa dig för att lämna märken på verandan, gången eller gräsmattan. Stativet är tillverkat i hållbart rostfritt stål med rundade kanter för att skydda ytor mot repor.

Objektnr 632046254

Visningar 137

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 10:56

SOLO STOVE RANGER ELDSTAD + STATIV

Pris

2 500 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?