Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Enheter är i fint skick Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Äg sjön med GPSMAP 292 och dess motsvarighet, GPSMAP 298 ekolod. Med en förbättrad världsomspännande baskarta för extra detaljerade skildringar av strandlinjer, vägar och ytegenskaper kan 292:an hantera alla fiskeäventyr.

Kartlägg din kurs

GPSMAP 292 har en förbättrad världsomspännande baskarta som visar strandlinjer, vägar och ytegenskaper i rikare detalj. Skärmen på 5 tum visar detaljer i klara, skarpa färger. Och för ännu mer detaljer, accepterar 292 även förinstallerade BlueChart® g2-datakort, inklusive batymetriska data.

Anslut till en annan plotter

292 visar tidvatten och ströminformation i realtid, så att du kan hålla dig medveten om förändrade förhållanden på vattnet. Den har också Garmins egenutvecklade CANet™-buss, så att du kan dela information med en annan plotter eller ekolod på din båt.

GPSMAP 292: Redo för äventyr på öppet hav

Objektnr 632556451

Visningar 277

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 17:50

Garmin GPSmap 292

Såld för

1 500 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?