Sök

Ett bättre verktyg för dina auktioner
Tradera ProLister är ett lättanvänt och kostnadsfritt program som gör det enklare och snabbare att skapa, editera och ladda upp en stor mängd auktioner på Tradera.

För dig som lägger upp många objekt till försäljning, eller vill underlätta arbetet med återkommande auktioner är ProLister ett mycket effektivt verktyg.

Så här fungerar det:

Öppna en befintlig lista (.pxml-format), eller klicka på den svarta pilen till höger om ikonen för att importera en textfil. Läs mer »

För att skapa en ny auktion klickar du här. När du sparat auktioner kommer de automatiskt att läggas till i kolumnerna nedan. Läs mer »

När du skapat dina auktioner klickar du på "Ladda upp lista" för att ladda upp och publicera auktionslistan på Tradera. Läs mer »

Ladda ned Tradera ProLister

Se vår hjälpfilm om Tradera ProLister

Uppdateringar av ProListern

Uppdateringar i version 1.6 (1/3 2012)
* Uppdaterad prislista.

Uppdateringar i version 1.5 (17/12 2010)
* Tydligare information om vad som gått fel om uppladdning av en
annons misslyckas.

Uppdateringar i version 1.4 (6
/9 2010)
* Högerklick-meny i HTML-editorn fungerar.
* Editorn uppdaterad för att minimera risken att man skriver över sina egna
ändringar när man växlar mellan HTML- och vanligt textläge.
* Diverse buggfixar.

Uppdateringar i version 1.3 (8/4 2010)
* Fastprisannonser får nu 30 dagars annonslängd.
* Export/import av ProLister arkiv (annonser med tillhörande bilder).
* Skapa nya annonser genom att dra och släppa bilder direkt till listan.

* Lägg till text först eller sist i textfält för flera annonser på en gång.
* Ändra bilder eller bildsökvägar för flera annonser på en gång.
* Navigera och ändra direkt i listan med piltangenterna.

Ladda ned den senaste versionen av Tradera ProLister

Problem med installation/uppgradering