Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/0RKtpwPUzF0

NHL 22 drivs av Frostbite och levererar en realistisk hockeyupplevelse med lika mycket stjärnglans som spelarna ute på isen.

För första gången någonsin kan du spela EA SPORTS NHL i en av branschens starkaste spelmotorer, som ger otrolig detaljrikedom till varje tackling, fint och skott. Nya X-Factor-förmågor tar dig närmare NHL-superstjärnorna än någonsin genom ett helt nytt förmågesystem som låser upp de unika talangerna hos ligans främsta spelare. Stjärnorna i NHL väcks till liv som aldrig förr i EA SPORTS NHL 22 och lämnar större avtryck ute på isen än i något tidigare spel. Deras X-Factor-förmågor introducerar klassbaserade strategier i alla spellägen, från HUT till World of CHEL. EA SPORTS NHL 22 är ett helt nytt spel för en helt ny generation, med fler spelsätt och tävlingar än någonsin. Det här är genombrottshockey.

Frostbite-motorn
För första gången någonsin kommer den legendariska Frostbite-motorn till EA SPORTS NHL 22. NHL 22 är ett av de största grafiska kliven i seriens historia, med massiva uppgraderingar på förra och nuvarande generationens konsoler. Förbättringarna är överallt – spelarmodellerna, tyganimationer och dynamisk ljussättning som verkligen väcker liv i miljöerna.

Visuella förbättringar
Frostbite ger stora grafiska lyft som dramatiskt förbättrar realismen i alla versioner av spelet. NHL:s superstjärnor har aldrig sett mer levande ut, med allt från nya spelarmodeller till ögonanimationer som följer och reagerar på händelserna.

Förstärkt verklighet (AR)
Viktig matchstatistik och information projiceras direkt på ytor i miljön genom en AR-liknande presentation med snygga övergångar mellan info och action. Med all viktig statistik lättillgänglig direkt i matcherna blir det enkelt att fatta bra beslut utan att behöva pausa spelet och gräva i menyerna.

X-Factor-superstjärnor
Spela hockey som aldrig förr med X-Factor-superstjärnor, ett spelförändrande system med unika förmågor som får stjärnor att kännas som stjärnor, och gör deras tid på isen mer betydelsefull än någonsin. X-Factor-förmågor är reserverade för de allra bästa spelarna i ligan och skiljer agnarna från vetet. De får superstjärnorna att kännas som sina riktiga motsvarigheter.

Fokusförmågor
Varje spelare definieras av sin fokusförmåga – en mer unik förmåga som skiljer dem från motståndet. Fokusförmågor är alltid på och aktiveras automatiskt under rätt förutsättningar. Exempelvis aktiveras fokusförmågan som förbättrar långa passningar varje gång man försöker slå en sådan (men den har ingen effekt vid korta passningar). Fokusförmågorna är bara tillgängliga för ett begränsat antal spelare – i vissa fall är de till och med exklusiva – vilket innebär att vissa spelare har helt unika förmågor inga andra spelare har tillgång till.

X-Factor-superstjärnor i spellägen
X-Factor-förmågor väcker liv i elitförmågor i alla stora spellägen, inklusive Hockey Ultimate Team, World of CHEL, Franchise och Be A Pro. De öppnar upp en helt ny dimension i spelet och uppdaterar spelupplevelsen i så gott som alla populära lägen.

Vårt ordinarie pris: 699:-

Objektsnr 514349478

Visningar 3 700

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NHL 22 - Nordisk Ultra HD - Helt nytt till Playstation 5 | PS5!

Pris

328 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?