Beskrivning


Inkluderar PSN Voucher kod för digitalt extramaterial:

- Japanese Sword & Canon Set

Dra ditt svärd, ladda din revolver och delta i revolutionen i ett spännande historiskt äventyr.

Like a Dragon: Ishin! bygger vidare på den Japan-exklusiva föregångaren från 2014 med lokalisering, helt nytt innehåll, rejält förbättrad grafik och förbättrade funktioner för moderna konsoler med Unreal Engine 4.

1860-talets Kyoto plågas av utbredd ojämlikhet och en samuraj kommer att förändra historiens gång i sin jakt efter rättvisa.

Ta dig an rollen som Sakamoto Ryoma och utforska Kyoto för att hitta din fars mördare, rentvå dig för ett mord du inte har begått och återupprätta din heder. Genom att göra det kommer du att få ett slut på samurajens era och för alltid förändra Japans framtid.

Bombastisk action

Delta i stenhårda strider som kombinerar feodala skjutvapen och svärd genom att växla mellan fyra olika stridsstilar: Swordsman, Gunman, Wild Dancer och Brawler.

Olika vapen

Ett brett utbud av olika vapen markerar den historiska övergången mellan klassiska svärdstrider och modern väpnad krigsföring när du tränar och uppgraderar färdigheter för att låsa upp ännu mer kraftfulla förmågor.

Historisk samurajberättelse

En valfri ordlista ger kontext till den historiska grunden för personerna, platserna och händelserna i Like a Dragon: Ishin!

Objektsnr 604942040

Visningar 436

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Like A Dragon Ishin! (Inkl. Bonus DLC) - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

428 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?