Beskrivning

Att skörda själar hela dagarna kan bli långrandigt, men det är hederligt arbete för en Kråka. Jobbet blir livligare när själen du ska hämta blir stulen och du måste jaga en desperat tjuv till en värld där döden inte satt sin fot – där varelser bara fortsätter växa och blir alltmer drivna av girighet och makt.

Knivvass fajting: Slåss i närstrid, skjut pilar och använd magi mot en rad olika bestar och halvgudar. Misstag kostar och framgång belönas. Förbättra oddsen genom att skräddarsy din karaktär och bemästra de förmågor och uppgraderingar du får längs vägen.

En vackert blek värld: Stig in genom Dörrarna och utforska en värld av vridna invånare och oändligt med hemligheter medan du ger hopp åt de konstiga och underbara karaktärer du möter.

Ett mörkt mysterium att upptäcka: Hitta och krossa enorma tyranner med sina egna bakgrunder och motivationer. Upplev en dyster men samtidigt mörkt komisk berättelse där du får upptäcka sanningen bakom flödet av själar, Kråkornas roll och bakgrunden bakom Dörrarna.

Objektsnr 612812195

Visningar 177

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Death's Door - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

348 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?