Beskrivning

Använd dina krafter, få stopp för det eviga kriget och rädda riket

Immortals of Aveum är ett magiskt skjutspel i förstaperson för en spelare och berättar historien om hur Jak går med i en elitorder av stridsmagiker för att rädda en hotad värld.

Bemästra tre magiska krafter, använd kraftfulla trollformler och förinta legioner av fiender i en förstapersonsskjutare som går sin egen väg.

Bli en stridsmagiker
Gå med i Immortals-ordern och beskyddarna av Lucium som elitmagikern Jak. Använd kraftfulla trollformler och förinta legioner av fiender.

Bemästra din magi
Magi är kärnan både när du anfaller och försvarar. Upplev snabba och magiska strider som är lätta att lära sig och tillfredställande att bemästra, allt i förstapersonsperspektiv. Använd de tre magiska krafterna skickligt och bli belönad för smarta attackkedjor och vältajmade kontringar.

Släpp loss din arsenal av trollformler
Lås upp och uppgradera fler än 25 trollformler och 80 talanger. Upptäck, uppgradera och tillverka hundratals olika magiska utrustningar, förfina din spelstil med tre olika magiska krafter och bli den mest kraftfulla magikern i Aveum.

Rädda en hotad värld
Jak är en magiker som hamnar i det eviga kriget – en oändlig kamp mellan Lucium och Rasharn – om kontrollen över magin. Jak och Luciums bästa magiker måste skynda sig att avslöja Aveums förflutna om det ska finnas något hopp om att rädda landets framtid.

Objektsnr 616484550

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Immortals of Aveum - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

498 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?