Beskrivning

Street Fighter 6

Gör gatorna osäkra med nya sätt att spela och slåss i nästa utveckling av Capcoms legendariska fightingserie. Street Fighter 6 är nästa utveckling av Street Fighter-serien och bjuder på nya innovativa spelupplägg och bättre grafik än någonsin tidigare. Spelet drivs av Capcoms motor RE ENGINE och har tre distinkta spellägen: Fighting Ground, World Tour och Battle Hub. Vägen mot att bli världskrigare börjar här.

Det här är din chans. Det här är din kamp.

Slåss som ingen annan

Street Fighter 6 har ett noga utvecklat fightingsystem med tre kontrolltyper – modern, dynamisk och klassisk – så att du kommer in i spelet direkt oavsett erfarenhet. Detta, i kombination med Drive-systemet som öppnar för flera olika möjligheter med en enda Drive Gauge, gör det lättare än någonsin att komma in i spelet.

Utforska stadens gator i World Tour

Upptäck vad styrka innebär i det berättelsedrivna enspelarläget World Tour. Utforska Metro City och världen utanför med din avatar. Träffa mästare som lär dig sin kampstil och sina tekniker.

Hitta motståndare i Battle Hub

Battle Hub-läget är en viktig del av Street Fighter 6, där spelare samlas, umgås och blir starkare tillsammans. Använd avataren du skapar i World Tour för att kolla in arkadkabinetten i Battle Hub och spela mot andra spelare, eller besök Game Center för att spela några av Capcoms klassiska arkadspel.

Objektsnr 616491056

Visningar 244

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Street Fighter 6 - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

698 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 315 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?