Beskrivning

Bygg en medeltida by i en helt interaktiv, simulerad värld

Genom att kombinera en gudssimulator med klassiska byggspel expanderar Townsmen VR upplevelsen med innovativa PlayStation VR2-kontroller och en helt röstsatt kampanj. Skapa din egen medeltida by med över 20 unika och uppgraderingsbara byggnader att välja mellan. Bred ut dig över 13 öar och skärgårdar genom att samla material och antingen hjälpa dina bybor eller ”uppmuntra” dem genom att daska till dem med en fisk. Bygg gårdar och fyll dem med djur, skörda spannmål och baka bröd till dina bybor.

Försvara dig mot inkräktare och pirater genom att rekrytera soldater och ta fram det tunga artilleriet när ditt försvar riskerar att överväldigas. Se din skapelse ur fågelperspektiv eller genom ögonen på en bybo. Krymp till samma storlek som dina bybor för att se byn ur deras perspektiv.

Bygg
Lås upp fler än 20 unika byggnader och placera ut dem som du vill för att optimera transportvägar. Uppgradera dem för att göra dem ännu bättre!

Utveckla
Ge dina bybor jobb och uppgifter för att bygga upp leveranskedjor och ekonomi. Expandera över 13 öar och forska för att kunna uppgradera dina byggnader ytterligare.

Försvara
Rekrytera modiga soldater och bygg katapulter och pilbågar för att skydda din ö från Black Knights plundrare.

OBS! Playstation VR2 Krävs

Objektsnr 616498254

Visningar 177

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Townsmen VR - (PSVR2) - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

348 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?