Beskrivning

Upptäck en djup och inlevelsefull berättelse med strategiska strider.

Lev dig in i ett helt nytt strategirollspel som tar dig på en storslagen berättelse om krig och ära i en unik och vacker värld som blandar fantasy, medeltid och moderna influenser.

The DioField Chronicle introducerar det nya och djupt strategiska stridssystemet ”Real Time Tactical Battle” (RTTB). Du behöver hålla ett öga på förutsättningarna på slagfältet i realtid och utfärda avgörande order som tar fördel av dina truppers färdigheter, klasser och utrustning för att få övertaget och slutföra ditt uppdrag.

Ön DioField presenteras med unik grafik och realistiska stridsscener i dioramastil där du styr dina styrkor som en general.

Ett helt nytt strategirollspel som berättar en historia om krig och heder i en unik och vacker värld med influenser från fantasy, medeltid och nutid, med ett djupgående och innovativt stridssystem i realtid.

Djupgående, strategiska och taktiska strider i realtid Striderna i spelet definieras av bedömningar av slagfältets förhållanden i realtid och avgörande order som drar nytta av truppernas styrkor och svagheter för att få ett övertag gentemot fienden. Utnyttja en mängd olika färdigheter, klasser och utrustning på ett listigt sätt för att slutföra ditt uppdrag.

Realistiska stridsscener i ”diorama”-stil Detaljrika skildringar av miljöerna på ön DioField och unik grafik i ”diorama”-stil medan du leder dina styrkor som general.

Objektsnr 625560243

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 19:55

The DioField Chronicle - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

427 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?