Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/0BLdf0gj3RY

Varje berättelse har en början.

Formel 1-racing återvänder med F1 2021. Prova på de senaste nyheterna med den spännande berättelseupplevelsen Braking Point, ett karriärläge för två spelare och få ännu större realism med Real-Season Start.

- Låt dig uppslukas av världens största racingspektakel och tävla med de tjugo förarna och tio klassiska stallen från säsongen 2021.

- Tävla online med anpassningsbara bilutseenden i sociala och rankade race, ett nytt Quick Join-format, ligor och veckovisa evenemang.

- F2, den ultimata träningsformen för F1, ingår också med valbar säsongslängd och innehåll från säsongerna 2020 och 2021.

Braking Point
Ge dig ut på en spännande resa med det helt nya berättelseläget Braking Point. Klättra uppåt i Formel 2™ för chansen på berömmelse i Formel 1®-världen. Upplev livsstilen både på och utanför banan när du intar din plats i motorsportens topp.

Tvåspelarkarriär

Spela igenom karriärläget med vänner, antingen tillsammans eller mot varandra. Varje spelare har total kontroll över all körassistans, så alla kan vara med och spela oavsett om man är veteran eller nybörjare i spelet.

Real-Season Star-läge
Hoppa in i en säsong som speglar resultaten från den riktiga världen. Ta över när som helst, kör de kvarvarande racen och försök koras till världsmästare.

Vårt ordinarie pris: 699:-

Objektsnr 625568207

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 20:20

F1 2021 - Helt nytt till Playstation 5 | PS5!

Pris

297 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?