Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/ASzOzrB-a9E

VÄLKOMMEN TILL 2042
Battlefield 2042 är en förstapersonsskjutare som återvänder till seriens ikoniska totala krigföring. Anpassa dig och överlev i en nära framtid som förvandlats av kaos. Ge dig ut med din grupp och ta med en toppmodern arsenal till dynamiskt föränderliga slagfält med stöd för 128 spelare på aldrig tidigare skådad skala med episk förstörelse.

ALL-OUT WARFARE
Nästa generations version av fansens favoriter Conquest och Breakthrough har de största Battlefield-banorna någonsin och upp till 128 spelare. Upplev intensiteten i det fullskaliga kriget på kartor som är fyllda med dynamiskt väder och spektakulära händelser.

Conquest
Battlefields enorma, ikoniska sandlådeläge är tillbaka – den här gången med stöd för 128 spelare på PC. Kartorna har utformats särskilt för den enorma skalan, och action leds till "kluster" av olika slag. Dessutom kretsar nu större delen av all action kring områden med flera flaggor i stället för enskilda kontrollpunkter.

Breakthrough
När Breakthrough återvänder kämpar två lag – anfallare och försvarare – om stora områden när anfallarna kämpar sig fram mot det slutgiltiga målet. Varje område är utformat för att ha plats för ett större antal spelare, vilket möjliggör fler strategiska val och flankeringsmöjligheter. Du kan närma dig områden som ska intas från olika håll och utnyttja fler typer av taktiska möjligheter.

BATTLEFIELD PORTAL
Upptäck oväntade strider och utforska hela Battlefield-universumet på en communitydriven plattform där du kan skriva om krigets spelregler. Möjligheterna är oändliga – du kan anpassa vapen, utrustning, regler och mycket mer i det här kreativa sandlådeläget. Spela om klassiker med utvalt innehåll från Battlefield 1942, Battlefield 3 och Battlefield: Bad Company 2 eller jobba med det moderna innehållet från Battlefield 2042 för att upptäcka, skapa och dela något helt nytt.

BATTLEFIELD HAZARD ZONE
Battlefield Hazard Zone är spännande, gruppfokuserad överlevnadsupplevelse som kombinerar nervkittlande spelmekanik med det bästa med Battlefields sandlåda. Ni är en insatsstyrka på fyra personer som måste hitta och lägga beslag på viktiga hårddiskar som är utspridda på slagfältet samtidigt som ni tävlar mot motståndargrupper med samma mål, och lokal milis. Samla in hårddiskarna och välj när ni ska hämtas upp innan en storm tar över området i den här upplevelsen med ett liv och höga insatser. Varje kula, varje strid och varje beslut räknas.

Objektsnr 625573490

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 20:35

Battlefield 2042 - Nordisk - Helt nytt till Playstation 5 | PS5!

Pris

248 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?