Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/6MKiLy3Y32k

Lev ut dina superhjältedrömmar i ett storslaget actionäventyr

Marvel’s Avengers är ett storslaget actionäventyrsspel i tredjeperson som låter dig spela en filmisk originalberättelse på egen hand eller tillsammans med andra*.

Bilda grupper på upp till fyra spelare online, använd otroliga förmågor, skräddarsy ett ständigt växande karaktärsgalleri med hjältar och skydda jorden från allt värre hot.

I en framtid där superhjältar är kriminaliserade måste Kamala Khan samla ihop Avengers för att stoppa AIM. Marvel’s Avengers fortsätter den storslagna resan med nya hjältar och nya berättelser på löpande band för den ultimata Avengers-spelupplevelsen.

Spela en originalberättelse om Avengers
Marvel’s Avengers börjar på den så kallade A-Day med att Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow och Thor presenterar ett högteknologiskt Avengers-högkvarter i San Francisco, inklusive en egen Helicarrier som drivs av en experimentell energikälla.

Men firandet får en tragisk vändning när en katastrofal olycka resulterar i massiv förödelse: en händelse Avengers skuldbeläggs för och som får dem att lösas upp.

Fem år senare, när alla superhjältar blivit kriminaliserade och världen är i fara, upptäcker New Jersey-tonåringen Kamala Khan en fasansfull konspiration och mänsklighetens enda hopp är att återförena Avengers för att hinna sätta stopp för Advanced Idea Mechanics, ett av de största hoten mot jorden någonsin.

Utnyttja dina krafter till max
Ta dig fram i enspelarkampanjen för att bygga upp din hjältetrupp igen och återställa deras krafter; fortsätt sedan kampen mot AIM på egen hand eller online tillsammans med vänner.

Lås upp kraftfulla förmågor och ny utrustning till jordens mäktigaste hjältar och hitta ditt eget sätt att spela.

Anpassa de välkända hjältarna med klassiska, sprillans nya originaldräkter med historiska motiv från drygt 80 år med Marvel.

Spelet har ett flexibelt stridssystem samt anpassningsbar utrustning och anpassningsbara förmågor som ger varje hjälte en unik spelstil.

Samlas online
Genom att använda sig av en återtagen Helicarrier som bas kan spelaren starta hjälteuppdrag (i enspelarläget) och krigszonsuppdrag (i enspelar- eller samarbetsläget) i konfliktzoner runtom i världen.

Upp till fyra spelare kan samlas online för att försvara jorden från allt värre hot som bara Avengers kan möta med framgång.

Berättelsen sträcker sig över många år, och nya superhjältar och områden tillkommer utan extra kostnad.

Vårt ordinarie pris: 699:-

Objektsnr 625575929

Visningar 90

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 20:43

Marvel Avengers - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

399 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?