Beskrivning

Överlev för att fly från mardrömmarna i Callisto

Det här berättelsedrivna skräckspelet i tredjepersonsperspektiv utspelar sig 300 år in i framtiden och handlar om Jacob Lee – en man som råkat hamna på fängelset Black Iron Prison som är beläget på Jupiters måne, Callisto.

När fångar börjar förvandlas till monster blir det kaos på fängelset. För att överleva måste Jack fly från fängelset och samtidigt avslöja de mörka och fruktansvärda hemligheterna begravda under Callistos yta.

Med en unik blandning av distans- och närstrider måste Jacob anpassa sig för att bekämpa de snabbt utvecklande varelserna medan han låser upp nya vapen, prylar och förmågor för att undkomma fasorna på Jupiters döda måne.

Att skapa skräck

The Callisto Protocol är ett modernt skräckspel från Glen Schofield, skaparen av Dead Space-serien.

Stämning, spänning och brutalitet blandas med skrämmande ögonblick av hjälplöshet och mänsklighet i en nervkittlande berättelse där outsägliga fasor lurar runt varje hörn.

Bemästra brutala och strategiska strider

Bemästra en spännande blandning av distans- och närstrid, inklusive ett unikt gravitationsvapen som tidigare användes av vakterna på Black Iron för att kontrollera fångarna.

Kom groteska fiender inpå livet, hugg av kroppsdelar, skjut av ben och var kreativ med vad du än har till ditt förfogande för att överleva varje möte på liv och död.

Objektnr 631353996

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 19:55

The Callisto Protocol - Helt nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

297 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 323 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?