Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/o1igaMv46SY

FIFA 22 - innovationer i alla spellägen
FIFA 22 är ännu mer verklighetstroget tack vare fundamentala förbättringar av spelmekaniken och nya innovationer i alla spellägen. Powered by Football™.

FIFA 22 har ny bollfysik, explosiva sprinter som bättre matchar världens snabbaste spelare och nya anfallstaktiker som ger dig kontroll över hur ditt lag ska spela. Dessutom har målvaktsbeteendet gjorts om så att målvakterna blir mer stabila och behärskade mellan stolparna. I karriärläget kan du leva ut dina fotbollsdrömmar genom att skapa och föra din nya klubb till toppen.

FIFA Ultimate Team
Bygg ditt drömlag i FIFA:s populäraste spelläge. Du har tusentals spelare att välja bland och otaliga möjligheter att anpassa din klubb både på och utanför planen. Oavsett om du vill spela själv i Squad Battles, tillsammans i FUT-samarbetsläget, online i Division Rivals eller mot världseliten i FUT Champions kan du göra det i FIFA Ultimate Team™ (FUT).

Karriärläget
Lev ut dina fotbollsdrömmar både som spelare och tränare i FIFA 22. Skapa den nyaste klubben i FIFA, formge dina egna matchdräkter, snygga till din arena och välj själv om du vill börja i en hög eller låg division på din väg mot världstoppen. Du kan också sätta dig på prov som spelare i ett mer uppslukande karriärläge med fler sätt att göra framsteg, vinna och identifiera dig med ditt proffs.

Division Rivals + FUT Champions
Division Rivals och FUT Champions i FIFA 22 Ultimate Team har gjorts om så att du lättare kan sätta dig på prov mot andra användare. Dessutom kan du anpassa din klubb ännu mer med större anpassningsmöjligheter både på och utanför planen.

*För åtkomst till flerspelarläge online krävs ett Xbox Live-medlemskap.

Vårt ordinarie pris: 699:-

Objektsnr 531316179

Visningar 3 644

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

FIFA 22 - 4K Hyper Motion - Helt nytt till Xbox Series X/S!

Pris

148 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?