Beskrivning

Monstera Deliciosa Albo Variegata planta med vacker variegering. Du ser moderplantan på första och andra bilden. Sticklingen togs 18/2 och rotades i perlit (därav vita perlitkulor på rötterna). Plantan hade välutvecklade rötter och har planterats om i kruka 20/3 (bild 3,4 och 5) i fuktbevarande och dränerande monstera jordblandning. Vissa bilder är tagna i motljus så att man kan se variegeringen bättre. De sista 5 bilderna har tagits 3 maj. Det nya bladet har skadats mekaniskt utifrån, dvs skadan beror inte på plantans hälsotillstånd. Plantan är frisk och mår bra.

Plantan växer och ändrar därmed utseende under auktionens gång. Skickas i krukan den är planerad i eller tas ut och viras i plastpåse om så önskas. Skickas spårbart med Schenker på måndag eller tisdag morgon.

Plantorna betalda senast söndag 18:00 skickas måndag morgon. Plantorna betalda senast måndag 18:00 skickas tisdag morgon.

Det går bra att samfrakta och du betalar alltid 59 kr oavsett hur många plantor du köper.

Skickas endast om det är plusgrader. Är det minus hos dig, säg gärna till så kan vi vänta. Säg gärna till om du vill buda på flera auktioner vid önskad samfrakt.

Objektnr 632093005

Visningar 226

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 20:44

Trebladig Monstera Deliciosa Albo Variegata Planta

Pris

595 kr

minamina

Degerfors, Sverige

5.0

minamina

Verifierad

Toppsäljare

190 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?