Beskrivning

Säljer 3 plantor av Blåvinge, Clerodendrum myricoides ugandense, ca 20-25 cm långa. Bild 1-3 visar mina träd med blommor, bild 4-5 plantor liknande de du får.
Blåvinge är släkt med Ödesträdet, är en slingerväxt som får blåa blommor som håller i flera veckor från juni till oktober. Har fått sitt namn efter fjärilen blåvinge. Vill stå ljust i sol till halvskugga i väldränerad jord som gärna får vara fuktig men inte blöt. Rumstemperatur eller svalare. Kan beskäras efter blomning för att blomma igen. Odlas utomhus eller i uterum på sommaren. övervintras svalt, 10-15 grader. Tappar ibland en del blad under vintern, men nya kommer.
Endast seriösa bud, bjud inte om du inte tänker fullfölja köpet. Skickar växter mån-ons med PostNord spårbart till ombud, annat fraktalternativ känns osäkert numera.
Tyvärr har tradera ändrat sina fraktalternativ för PostNord, man kan nu bara skicka mindre paket med PostNord spårbart till ombud, så tyvärr får frakten bokas på PostNord, därav det högre fraktpriset. Får växt plats med emballage i ett litet paket så justerar jag fraktkostnaden.
Angiven fraktkostnad inom Sverige. Samfraktar gärna. Avhämtning går bra.
Betalning inom 3 dagar efter vunnen auktion. Se gärna att du har aktuell adress, mail och mobil-nr på tradera så att PostNord kan avisera dig och att växt inte dör på avvägar. Lycka till!

Objektsnr 628086499

Visningar 254

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 20:13

Blåvinge - Clerodendrum ugandense 4 sticklingar, släkt med Ödesträd

Slutpris

|

381 kr

Auktionen är avslutad

Marina54 vann auktionen

BHz

Askim, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 946 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?