Beskrivning

Pelargonsorten Alice blommar rikligt med dubbla aprikosrosa blommor under en stor del av året. Blommorna skiftar oftast mot ljusare in emot mot centrum av blomman och kronbladens ytterkanter drar mot istället mot mörkare persikorosa. Jag tycker att blommorna hos Alice är fantastiskt vackra och färgställningen är verkligen speciell! Anges ofta tillhöra miniatyrpelargonerna men det tycker jag inte alls stämmer. Hos oss beter den sig som en ''vanlig'' zonalepelargon, kanske till och med lite högre i växtsättet. Blomvillig och tacksam sort som trivs både inomhus i ett fönster och utomhus. Förädlare Alice Holborow (före) 1966.

Produkten
Alla våra sticklingar odlas under växtbelysning och är i god tillväxt vid tiden för leverans. Jorden de odlas i innehåller långtidsverkande gödningsmedel. Annonsen avser en välrotad stickling i en 7–8 cm kruka om ej annat angivits. För mer information om vidareodling, tips och tricks, se vidare vår hemsida!

Transport
För att minimera risken för skador under transporten skickar vi endast spårbara försändelser till ombud, om inte annat överenskommits. Detta innebär att vi lämnar inomhus och du hämtar inomhus! Utskick från oss sker vanligtvis söndagar/ måndagar och tisdagar. Det är viktigt att beställarnamnet överensstämmer EXAKT med det namn som står på legitimationen på personen som ska hämta ut paketet, eftersom det annars kan bli problem vid uthämtningen. Vi rekommenderar dig också att ladda ner Post Nords app så att du får fortlöpande aviseringar om ditt paket. Paketet bör hämtas ut hos ditt ombud inom 1–2 dagar efter att du fått meddelande att du kan hämta ut det. Vid senare avhämtning än inom 1–2 dagar, har vi tyvärr inte möjlighet att ersätta dig för uppkomna skador på levande växter. Vid kall väderlek (=många minusgrader hos oss) sker inga leveranser, detta för att minimera risken för frysskador på levande växter. Vi packar dina varor professionellt och de är försäkrade under transporten i enlighet med transportbolagets angivelser.
Det är möjligt att köpa till en så kallad Heat- pack för 30:- till din leverans. Denna avger värme till försändelsen i upp till 72 timmar efter att den aktiverats. Skicka ett meddelande till oss om du vill köpa till denna extra trygghet.

Samfraktpriser
Priset på frakten påverkas av antalet beställda sticklingar.
1 stickling 58:-
2-4 sticklingar 79:-
5–9 sticklingar 118:-
10- sticklingar 139:-
I alla priser ingår packning och emballage

Objektsnr 628267903

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 28 mar 19:04

Alice, pelargon, välrotad stickling

Såld för

79 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

orresträdgård

STENHAMRA, Sverige

5.0

orresträdgård

Verifierad

Toppsäljare

650 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?