Beskrivning

Välrotad vit tulpanpelargon White Emma stickling med blomknoppar säljes. Mycket vacker pelargon som blommar med blommor som liknas vid minitulpaner som är vanligtvis små till medelstora och har en ren vit färg utan några synliga mönster eller markeringar. Väldigt rejäl och stark planta som växer sig tjock. Bladen på denna pelargon hör till det ovanliga då de är blanka, tjocka, buckliga och har djupgrön färg med ljusgrön venation. Har saftiga och kraftiga stammar. Blombilderna du ser i de två första bilderna är lånade. Plantan du budar på är den på de sista bilderna.

Plantan växer fort och ändrar därmed utseende under auktionens gång. Skickas spårbart med Schenker på måndag eller tisdag morgon. Det går bra att samfrakta och du betalar alltid 59 kr oavsett hur många plantor du köper.

Plantorna betalda senast söndag 12:00 skickas måndag morgon. Plantorna betalda senast måndag 12:00 skickas tisdag morgon.

Skickas endast om det är plusgrader. Är det minus hos dig, meddela mig så kan vi vänta. Säg gärna till om du vill buda på flera auktioner vid önskad samfrakt. Packas omsorgsfullt i kartong med fuktat papper runt rötterna.

Finns även möjlighet att skicka med 40h eller 72h heatpack mot extra kostnad om så önskas.

Lycka till med budgivningen!

Objektnr 632948847

Visningar 335

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:18

White Emma Tulpanpelargon med Blomknoppar Vit Stickling

Slutpris

|

111 kr

Auktionen är avslutad

kometenlinköping vann auktionen

minamina

Degerfors, Sverige

5.0

minamina

Verifierad

Toppsäljare

196 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?