Beskrivning

En iögonfallande och livfull variant av petunia med stora blommor och ett upprätt och kompakt växtsätt. Blommorna blommar hela sommaren och en bra bit in på hösten. Sorten är extra vädertålig. Blommorna, omkring tio centimeter i diameter, är mörkrosa och står vackert mot det gröna bladverket. Idealisk för hängande korgar, balkonglådor och rabatter. Lättsådd. Höjd: 20-35 centimeter.
Påsen innehåller 20 lättsådda, peletterade frön.

Grobarhet i laboratorietest: 95%. Sås tidigt inomhus i såjord i februari-mars. Ljusgroende. Utplanteras efter avhärdning när risken för nattfrost är över. Toppas och rensas regelbundet för knubbiga och blomrika plantor. Föredrar ett soligt läge och väldränerad jord

Fröerna är färska, inhandlade från erkända europeiska fröhandlare och har hög grobarhet. Detta är fröer jag själv använder och jag provodlar merparten. Samfraktar gärna auktioner och köp som går ut med maximalt tre dagars mellanrum. Ett porto räcker för upp till tio fröpåsar. Påsen med dessa frön väger dock mer än vanligt. Därför kan portot vid samfrakt bli lite högre än normalt.

Objektnr 627776279

Visningar 135

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Petunia ’EZ Rider Deep Pink’ , tålig och produktiv! Peletterade frön

Pris

29 kr

Frejasfröer

Dalum, Sverige

5.0

Frejasfröer

Företag

Toppsäljare

2 726 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?