Beskrivning

Hungarian 'Sahir' Pharma Poppy, Papaver Somniferum L.

En av tre läkemedels-vallmo som härstammar från Ungern och fröerna kommer ursprungligen från Kykeon Plants (känd återförsäljare i UK) men grobarheten är betydligt bättre nu efter att jag odlat denna i några år. Spännande vallmo-sort som man vill odla igen och igen eftersom den får så otroligt fina frökapslar (fulla av frost som försvinner när man rör vid dem). Verkligen något för preppern, samlaren eller du som vill ha något Få andra har (tror inte ens Kykeon säljer den längre). Äkta Högalkaloids-vallmo!

Väldigt lättodlad sort som lätt blir 2 meter under rätt förhållanden (har bilder där denna och en annan blir högre än växthus-gaveln, ska se till att få upp dem här vartefter).

Går att så höst och tidig vår, när jorden reder sig så kan man självklart direkt-så på plats. Jag föredrar att driva upp plantorna inomhus för att sedan lättare kunna placera dem i trädgården och kontrollera pollineringen (gör allt för att undvika att mina sorter blommar samtidigt). Så du får verkligen valuta för pengarna när du handlar av mig för jag lägger ner min själ i arbetet!

Ni som känner mig vet att jag alltid levererar högsta tänkbara kvalitet och ärligt talat tror jag inte det finns någon med lika brett och suveränt utbud som jag - har samlat på mig i 20 års tid. Så du får verkligen Valuta för pengarna!

Fröna är från 2022 och grobarheten är som vanligt överlägset bra!

Säljs i förp. om 30 frön i varje. Frakt tillkommer med 18 kr och jag sam-fraktar självklart så kolla gärna mina andra annonser :)

Objektsnr 628262811

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 22:20

Hungary Pharma Poppy #2 SAHIR . 30 frön. Ovanlig sort med potential.

Slutpris

|

80 kr

Auktionen är avslutad

dalledahl vann auktionen

knutsson1943

Överum, Sverige

5.0

knutsson1943

Verifierad

Toppsäljare

1 586 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?