Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 18 apr 22:47

Finns möjlighet att skicka med 40h eller 72h heatpack mot extra kostnad om så önskas.

Auktionen gäller en rosa änglatrumpet planta som är rotad sedan i höstas. Denna sort är mycket lättskött och passar bra för nybörjare. Plantan kan bli upp till 2,5 m hög, förgrenar sig fint och blommar oavbrutet. Blommorna är mycket vackra crème och grön-färgade som mynnar ut i rosa. Doften är underbar om kvällarna. Mycket stark och enkel sort som rotar sig bra och är otroligt tålig. En sort som de flesta kan hantera. Den uppskattar massor med vatten och näring.

Plantan växer fort och ändrar därmed utseende under auktionens gång. Skickas spårbart med Schenker på måndag eller tisdag morgon.

Det går bra att samfrakta och du betalar alltid 59 kr oavsett hur många plantor du köper.

Plantorna betalda senast söndag 18:00 skickas måndag morgon. Plantorna betalda senast måndag 18:00 skickas tisdag morgon.

Skickas endast om det är plusgrader. Är det minus hos dig, säg gärna till så kan vi vänta. Det går bra att samfrakta och du betalar alltid 59 kr oavsett hur många plantor du köper. Säg gärna till om du vill buda på flera auktioner vid önskad samfrakt. Packas omsorgsfullt i kartong med fuktat papper runt rötterna.

Lycka till med budgivningen!

Objektsnr 630242695

Visningar 154

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 19:21

Änglatrumpet Rosa Höstrotad Brugmansia Planta

Slutpris

|

135 kr

Auktionen är avslutad

nyfiQen vann auktionen

minamina

Degerfors, Sverige

5.0

minamina

Verifierad

Toppsäljare

160 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?