Beskrivning

Orientalisk Jättevallmo med en nyans som ingen annan i Världen har eller känner till. Genetiken är speciellt framtagen av mig och hon är odlad i 20 år innan hon pollinerades av en snabb Somniferum sort. Så något hände och fröna gror lika fort som Papaver Somniferum (2-3 dygn) och den har även alkaloider på utsidan (se bilder).

Hon kommer få dig att häpna och du kommer inte tro dina ögon. Exotisk vallmo-sort finns ej på denna jord! Garanterat Äkta och framkorsad av Mig.

Hade tänkt bevara denna hemlighet i några år till men känner att det är dags att hon ser dagens ljus. Perenn opievallmo med helt unik Genetik. Hemlig korsning som får mig att trilla baklänges varje gång jag ser hennes skönhet och helt unika egenskaper (se bilder).

Lika lättodlad som vanlig ettårig vallmo, håll sådderna fuktiga och hon gror på 2-3 dygn och växer sig fort frodig och blommar redan första året. Återkommer med massor med blommor andra och tredje året.

Perfekt för preppern / överlevaren (överlägset med perenn opium vallmo såklart) men även ett självklart inslag för dig som älskar det unika och hon bjuder verkligen på en nästan utomjordisk skönhet samtidigt som hon levererar latex på utsidan vilket gör att du kan njuta av dess skönhet utan att bryta mot någon lag.

Fröna är från 2023, grobarheten är som vanligt oslagbart bra (100% på några få dagar). PASSA PÅ DÅ DENNA EJ FINNS NÅGON ANNANSTANS!

Säljs i förp. om 30 frön. Grobarheten är oslagbart bra och jag Garanterar att du kommer bli Minst lika nöjd som jag!

BILDERNA ÄR TAGNA AV MIG OCH SKYDDADE ENLIGT UPPHOVSRÄTTSLAGEN! DET BETYDER ATT INGEN FÅR LÅNA ELLER STJÄLA DESSA BILDER!

Objektsnr 631045742

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 22:42

Perenn Opium vallmo Gen 1. Egen Korsning. 30 frön. P orientale x Somniferum

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Auktionen avslutades utan bud

knutsson1943

Överum, Sverige

5.0

knutsson1943

Verifierad

Toppsäljare

1 586 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?