Beskrivning

Säljer nu min egen korsning mellan en Papaver Orientale och en hemlig Papaver Somniferum.

Ursprungligen en Papaver Orientale som fått växa ensam i 20 år innan jag lyckades med en Opium vallmo som blommade lika tidigt och det blev Magi. Sorten får opium på utsidan och förbluffar med sina helt unika egenskaper. Detta är Generation 2 och den är mer röd i färgen än Gen 1. Den här får även latex runt stammen på huvudet/frökapseln som är bar eller blottad och full med kletig latex. Tyvärr hittar jag inte de bilderna just nu men jag tänker ladda upp och ta nya i år. Har en tredje Generation på väg också såklart :)

Hade tänkt trycka på denna hemlighet i några år till då det är så unikt men väljer nu att sälja denna skönhet och mirakel till växt. En Perenn Opium Vallmo.

Innehåller stora mängder alkaloider och lämpar sig därför perfekt för preppern / överlevaren (du behöver inte bryta mot någon lag och kan njuta av samma skönhet år efter år, blommorna blir bara fler och hon levererar även första året). Gror lika snabbt som opium vallmo (normalt tar det flera veckor minst och man kan få stratifiera), 2-3 dygn under plastfilm och grobarheten är så nära 100% man kan komma. Förbluffande vacker och bäst av allt - hon kommer igen och igen och så länge du ger henne lite mat så blir hon bara fetare och vackrare för varje år :) !

En självklarhet för alla som förstår Vallmo och vill ha något som ingen annan på denna jord kan erbjuda. Jag Garanterar att du kommer bli slående imponerad och självklart nöjd!

PASSA PÅ! HELT UNIK GENETIK - PERENN OPIUM VALLMO!

Säljs i förp. om 30 frön och jag samfraktar självklart så kolla gärna in mina andra auktioner.

BILDERNA ÄR TAGNA AV MIG OCH SKYDDADE ENLIGT UPPHOVSRÄTTSLAGEN. I JUST DETTA FALLET ÄR DET AV STÖRSTA VIKT ATT DU EJ STJÄL ELLER LÅNAR MINA BILDER UTAN LOV.

COPYRIGHTS

Objektsnr 631048024

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 23:32

Perenn Opium Vallmo # 2. 30 frön. Helt Unik! P orientale x P somniferum

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Auktionen avslutades utan bud

knutsson1943

Överum, Sverige

5.0

knutsson1943

Verifierad

Toppsäljare

1 586 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?