Beskrivning

Inget går upp mot färsk koriander i matlagningen, och att dessutom servera egenodlad koriander förhöjer vilken maträtt som helst. Att den dessutom är lättodlad gör inte saken sämre. Både blad och frö används, men glöm inte heller roten. Korianderrot har blivit trendigt på krogar och restauranger men kan vara svårt att få tag på.

Koriander går att så både ute i landet och i kruka i köksfönstret. Det går ganska fort från sådd till skörd så plantera gärna i omgångar för att ha tillgång till färska blad under hela sommaren. Låter man plantan gå i frö kan man vara säker på att det kommer upp nya småplantor lite varstans året efter.

Ca 1tsk fröer. Dessa fröer är skördade på min egen gård under sommaren 2021. Jag testar grobarheten på alla mina frösorter varje höst med gott resultat. de är öppet pollinerade.

Se gärna mina andra auktioner eller följ mig på Instagram.

Fascinationen för det som växer och vilken enorm kraft det finns i varje litet frö är det som driver mig i min odlarglädje. Jag har odlat så länge jag kan minnas och tagit eget frö i nästan lika många år. Nu har jag skalat upp och säljer både grönsaker, kryddor och fröer.

Objektsnr 630669265

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 18:08

Koriander fin och trendig örtkrydda lättodlad

Utropspris

|0 Bud

15 kr

Auktionen avslutades utan bud

Urjorden

Sundsbruk, Sverige

5.0

Urjorden

Verifierad

Toppsäljare

1 365 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar|Fri frakt över 150 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?