Beskrivning

Tomat Sibiriska Eagle Heart
Det är fantastisk smak på denna tomat Stora (200-300g), hjärtformade och saftiga frukter i rosa och karmosinröd färg, mycket köttiga och söta, idealiska för juice och färsk konsumtion. Mellantidig för odling i växthus och på friland. Utvecklingstid är ca 80 dagar. Växten är kraftfull, ca 180 cm hög, mycket resistent mot sjukdomar och ogynnsamma väderförhållanden.

Förkultiveras inomhus i krukor mars-april. Håll sådden vid 22-25 grader, efter groning 18-20 grader och så ljust som möjligt. Utplanteras efter avhärdning i växthus eller på varmt frilandsläge när frostrisken är över. Behöver stöd, skall tjuvas och eventuellt toppas omkring augusti.

Bra att veta om tomatodling:
  • Om du har ett stort växthus med stödvärme kan du så tomater i början av mars. Har du ett kallt växthus gör du det i istället mitten av mars. Ska du plantera utomhus i kruka eller vid en solig och vindskyddad vägg får du vänta till början av april innan du kan plantera tomaterna
  • Eftersom tomater växer snabbt och behöver näring för att både växa och utveckla frukt, behöver du se till att de har näring ända fram till slutet av sommaren. Om du inte ger någon extra gödning alls kommer dina tomatplantor överleva, men sannolikt inte ge så stor skörd.
Obs! Alla fröer packas i zip påsar som också innehåller bild och såbeskrivning på respektive växt.
Besök gärna mina övriga auktioner. Jag sampackar alltid och har EN fraktavgift oavsett hur många fröpåsar du köper. Du får dessutom en extra fröpåse i bonus om du köper 5 st. och två om du köper 10 st. osv som går i samma tema som dina köp.

Objektnr 567548485

Visningar 675

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tomat Sibiriska Eagle Heart, höjd ca 180 cm, 6 frön

Pris

15 kr

Stenros

Flen, Sverige

5.0

Stenros

Verifierad

Toppsäljare

3 610 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?