Beskrivning

LÄS ALLT INNAN DU BUDAR!

Hundreds and Thousands / 100 & 1000 är en väldigt rikgivande körsbärstomat som passar i ampel eller i upphöjd kruka. Det är en brittisk kulturarvsort som inte längre säljs i Sverige sedan Storbritannien lämnade EU, istället har sorten "ersatts" av tjeckiska Bajaja men personligen tycker jag 100 & 1000 är godare och ger betydligt mer tomater.

Ett tips är att inte snåla med utrymmet för den behöver gott om plats på bredden. Den ger tomater stora som små körsbär, väldigt söta och goda. Den ska inte tjyvas. Jag har testat att odla tomaten både i växthus och utomhus i zon 3 och båda gångerna har varit väldigt lyckade. Första bilden visar plantan i växthus sommar 2022, de röda, mindre tomaterna på andra bilden är Hundreds and Thousands.

Auktionen avser 30 frön från egen odling sommaren 2023, tomaterna odlades i en öppet pollinerad trädgård. Frakten är på 18 kr (frimärke) och jag önskar få betalt samma dag som auktionen går ut. Jag samfraktar om du vinner flera auktioner och kontaktar dig i så fall. Fröna finns även för avhämtning i Stureby.

Lycka till med budgivningen och se gärna mina övriga annonser!

Objektnr 633024239

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 20:14

30 tomatfrön Hundreds and Thousands / 100 and 1000 tomat frö

Utropspris

|0 Bud

10 kr

Auktionen avslutades utan bud

MunkenPlunken

Enskede, Sverige

5.0

MunkenPlunken

Verifierad

Toppsäljare

510 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?