Beskrivning

Antal frön: 5 st

Groningsgrad på 85%.

Vi tillhandahåller 100 % ekologiska frön av högsta kvalitet, vilket säkerställer att du får det bästa värdet för dina pengar.
Våra frön produceras med hjälp av hållbara jordbruksmetoder och är helt icke-GMO. För individer som odlar trädgårdsträdgårdar inser vi att stora mängder frön för enskild gröda inte alltid är nödvändiga. Som ett resultat erbjuder vi mindre partier som gör att du kan odla en mängd olika växtfrön, fruktfrön, grönsaksfrön, blomfrön, tomatfrön, lavendelfrön, vildblomsfrön, rosfrön, salladsfrön, gurkfrön, morgonglädjefrön , Bambufrön, örter och kryddor.

Våra frön är öppna pollinerade, vilket innebär att de inte är hybrider och kan odlas både inomhus och utomhus, i krukor, odlingsbäddar, jord, hydroponik och vattenkultursystem.

Utvalda frön med en imponerande tillväxttid, du kan förvänta dig att dina plantor börjar blomstra på nolltid.

Vissa av våra frön kan ha en längre groningstid än den genomsnittliga blomman eller grönsaken, men detta är normalt för vissa arter som träd, buskar, rosor, citrus och mer. När du planterar dina frön är det viktigt att följa de medföljande odlingsanvisningarna för optimala resultat. Vi rekommenderar att man planterar på våren och att fröna gradvis acklimatiseras till sin nya miljö efter den senaste frosten. Se till att ge det nödvändiga stödet och utrymme för dina vinstockar att spridas och växa.
Var uppmärksam på övervattning
också, eftersom detta kan skada dina växter.

Vi är stolta över att endast erbjuda frön av högsta kvalitet som är godkända av Jordbruksverket och kommer med svenskt växtpass.

Våra frön levereras i genomskinliga zippåsar på grund av ompackning från vår grossist.

Bläddra igenom vårt urval av frön, som inkluderar allt från Morning glory frön, citronfrön, ukrainska solrosfrön, hallonfrön, sockermajsfrön, bibalsamfrön, gröna frön, salviafrön, tusensköna frön, cucamelonfrön och bönfrön. På World of Amazing Seeds har vi åtagit oss att förse dig med frön av bästa kvalitet för att hjälpa dig skapa din drömträdgård

International buyers pay a higher shippingcost

Objektsnr 628169057

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 19:48

Frön: Tomatillo Amarylla

Slutpris

|

10 kr

Auktionen är avslutad

aja77 vann auktionen

MakeITproductions

Smedjebacken, Sverige

4.9

MakeITproductions

Företag

Toppsäljare

2 385 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?