Beskrivning

Säljes: Motorsåg Husqvarna 42 Special i fint skick, Maskinen är begagnad men i ett fint fungerande skick. Den har genomgåtts och provkörts så allt är i sin ordning.Bränsle rekommendationen är bensin med 2% olja då alla maskiner testas hemma med detta bränsle och förgasaren är justerad efter detta. (Vill ni köra med aspen så kan ni behöva
justera förgasaren lite tills ni hittat rätt läge där maskinen inte går ojämnt)

Information: Maskinen har genomgåtts av mig har testkört den och är de något i maskinen som varit trasigt eller försämrats så är de utbytt ifall jag klassat de som dåligt eller slitet.
Har ni fler frågor kring maskinen så kan ni maila mig, (Gör de gärna innan ni budar ifall ni vill veta något mer specifikt)
Min rekommendation är köra med Bensin blandad med 2% olja då jag tycker att detta håller motorerna mer friska. Kör ni med aspen funkar de med men lite justering kan behövas på förgasaren.

Betalsätt / Frakt: (Meddela mig gärna när ni betalat in så jag vet att pengarna kommit då skickas varan samma dag)
Frakten tillkommer utöver ditt pris du köpt varan för. Frakt pris kan ni se på annonsbeskrivningen.
Motorsågar packas i en kartong och tejpas väl så inte något trillar ut. Röjsåg och andra saker som är längre skyddas i långa påsar ihop tejpade med AKTAS klister på.
Skulle ni få en skadad produkt så måste ni kontakta ombudet det är skickat med och reklamera då jag inte kan stå för detta. Det görs enkelt via mail ni skickar annonsbeskrivningen till dem och bild bevis på att produkten varit
hel och inte skadad så kan dem stå för ersättning och då kan ni återkomma till mig så kan vi se ifall jag har en reservdel till er.

TRASIG / REKLAMATION: Är det så att maskinen skulle gå sönder eller inte startar så kan ni kontakta mig för ev hjälp med en reparation till er. Då kan ni enkelt skicka tillbaka den så går jag igenom maskinen och jag
kan skicka ett prisförslag till er. Lämnar ni in den hos ett annat företag för service eller reparation då står jag inte för de. Ni måste först kontakta mig ifall ni upplever att det är något fel på maskinen så kan vi komma fram till en lösning.
Vissa maskiner kan vara lite trögstartade till en början då jag tömmer ut hela bränslet när jag skickar iväg maskinen till er då de inte får transporteras med bränsle i. Viktigt att man fyller på bränsle startar maskinen och låter den gå upp i rätt temperatur
innan man börjar jobba hårt med den, för att minska haveri och skador på maskinen. Snabb betalning = Snabb frakt

Frågor / Hjälp: Har ni frågor om något så kan ni alltid kontakta mig på meddelande så svarar jag så fort jag kan. Lägger ni bud och ångrar er så får ni kontakta tradera för att backa budet.
Skulle ni behöva mer hjälp om vård av maskinen service och liknande så kan ni ringa mig. Numret kommer ni få i vunnen annons under min information.

Kika gärna på mina övriga annonser med! Kommer försöka lägga upp lite varje vecka något nytt.
Lycka till med budgivningen! =)

Objektsnr 627928114

Visningar 268

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 18:49

Motorsåg Husqvarna 42 Special i fint skick

Slutpris

|

2 000 kr

Auktionen är avslutad

vitaolle vann auktionen

brkati

Värnamo, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

903 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?