Beskrivning

Upptäck den ultimata gräsklippningsupplevelsen med Stiga Villa Senator!
Är du trött på att slita med en tung, bullrig gräsklippare som lämnar din gräsmatta ojämn och slarvigt klippt? Då är Stiga Villa Senator din lösning! Denna fantastiska åkgräsklippare är designad för att göra gräsklippningen till en ren njutning.

Kraftfull och effektiv
Utrustad med en kraftfull Briggs & Stratton-motor på 344 cc levererar Villa Senator massor av kraft för att hantera även de tuffaste gräsytorna. Det 94 cm breda klippdäcket ger dig en snabb och jämn klippning, så du kan få ditt arbete gjort på rekordtid.

Bekväm och lättmanövrerad
Tack vare den hydrostatiska transmissionen och det ergonomiska ratten kan du styra Villa Senator med ett finger. Njut av en smidig och bekväm körupplevelse samtidigt som du får ett perfekt resultat varje gång.

Snygg och robust design
Stiga Villa Senator är inte bara en fantastisk gräsklippare, den är också en riktig skönhet. Den stilrena och moderna designen gör att den smälter in perfekt i din trädgård. Och med sin robusta konstruktion vet du att den kommer att hålla i många år framöver.
Så vad väntar du på? Uppgradera din gräsklippning med Stiga Villa Senator och upplev den ultimata gräsklippningsupplevelsen! Köp din nu och njut av en vacker, välskött gräsmatta hela sommaren.

OBS!
En begagnad Stiga Senator som säljs som repoobjekt för att 1. Kamremen måste bytas 2. Hjulen är nötta och 3. Batteriet är åldrat och har tappat musten annars är skutan fortfarande sjöduglig... eller trädgårdsduglig... rättare sagt... 5 växlad... bensindriven.

Fabrikat: Stiga - samma som pingisbordet
Modell: Villa Senator
Tillverkningsår: 1998
Motor: En vinröd Briggs & Stratton 12,5 hk
Klippbredd: 102cm Multiclip 3 roterande knivar
Växlar: 5 växlar (+ en bakväxel)

Har inte används på många år sedan hushållet skaffat en Automower. Sammlar bara på damm. Hämtas med släpkärra i Boråstrakten. Mer info ges efter köp.

Estetiskt skick 6 av 10 skulle jag säga.

bruksanvisning: https://manualzz.com/doc/64250475/stiga-park-president--royal--senator-instructions-for-use...

Objektsnr 630481865

Visningar 126

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 09:52

Stiga Villa Senator Åkgräsklippare

Utropspris

|0 Bud

9 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

DanielS9

Borås, Sverige

5.0

DanielS9

Verifierad

93 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?