Beskrivning

Vintage Analog Kamera till salu!

Är du en entusiastisk fotograf som älskar den autentiska känslan av analog fotografering? Då har vi den perfekta kameran för dig!

Vi erbjuder en vackert bevarad vintage analog kamera, full av historia och charm. Denna kamera tar dig tillbaka till fotograferingens rötter, där varje bild kräver eftertanke och precision.

Produktegenskaper:

Autentiskt vintage: Denna kamera är en äkta relik från det förflutna, perfekt för samlare och fotograferingsentusiaster.
Skick: Kameran är ej funktionstestad. Dess skick är visuellt bra, men vi kan inte garantera dess funktionalitet. Laddare saknas.
Bildkvalitet: Även här är kameran inte funktionstestad, så vi kan inte garantera klara och skarpa bilder.
Lätt att använda: Denna kamera är idealisk för både nybörjare och erfarna fotografer. Oavsett om du är en samlare, en fotograf eller bara någon som uppskattar vintage, är denna kamera ett måste i din samling. Missa inte chansen att äga ett stycke fotograferingshistoria!

Kontakta oss för mer information och för att arrangera en visning. Skynda dig, denna unika kamera kommer inte att vara tillgänglig länge!



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektsnr 626946646

Visningar 153

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Sony Mavica MVC-FD7

Pris

350 kr
Annonsen är avslutad

Youssef_84

Kristianstad, Sverige

4.9

Youssef_84

Verifierad

Toppsäljare

3 571 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?