Beskrivning

I bra skick utan repor. Kommer med UV-filter och objektivlock.

Nikon Nikkor 35mm f/2 är ett välkänt och respekterat objektiv i Nikon's sortiment, både i dess äldre manuella versioner och de nyare autofokusversionerna. Det är känt för sin skärpa, kompakta design och förmåga att prestera väl i många olika fotografiska situationer.

Tekniska Specifikationer och Egenskaper

  • Brännvidd: 35mm vilket ger en naturlig bildvinkel som är idealisk för gatufotografering, dokumentärfotografering och generellt bruk.
  • Maximal bländare: f/2, vilket är tillräckligt ljust för att hantera olika ljusförhållanden, inklusive svagt ljus. Det möjliggör också en attraktiv bokeh och förmågan att isolera motiv.
  • Byggkvalitet: Objektivet är robust och hållbart, typiskt för Nikons professionella linje av optik.

Användningsområden

Nikon 35mm f/2 är särskilt populärt för:

  • Gatufotografering: Den naturliga bildvinkeln och snabba autofokusen gör det perfekt för snabbt föränderliga miljöer som stadsmiljöer.
  • Resefotografering: Dess lätta och kompakta design gör det till ett utmärkt val för resande fotografer som behöver en pålitlig lins som inte tar upp mycket utrymme.
  • Dokumentär och reportagefotografering: Objektivets diskreta storlek och effektiva ljusinsamling är idealiska för dokumentära situationer där naturliga och autentiska bilder är målet.
  • Allmän fotografering: Dess mångsidiga natur gör det lämpligt för en mängd fotografiska ändamål, från porträtt till landskap.

Sammanfattning

Nikon 35mm f/2 är ett objektiv som erbjuder en utmärkt balans mellan storlek, prestanda och pris. Det är älskat av både amatörer och professionella för dess mångsidighet och den utmärkta bildkvalitet det levererar. Om du letar efter ett objektiv som är lämpligt för ett brett spektrum av fotografiska situationer och vill ha något som är lätt att bära runt, är detta ett utmärkt val.

Objektnr 631555046

Visningar 236

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:04

Nikon Nikkor 35mm f/2

Slutpris

|

1 019 kr

Auktionen är avslutad

CollectorOfExcellence vann auktionen

tedyw

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

40 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?