Beskrivning

Helt nytt oanvänt Coman DF16L kamerastativ med vätskedämpat videohuvud.

Ord. Pris 2000:-

Upplev prestanda och stabilitet med detta videostativ.

Tillverkat av en aluminiumlegering med högkvalitativa tvåradiga benrör, är detta stativ utformat för att bära upp 8 kg, vilket ger bra hållbarhet och stabilitet. Med det medföljande mellansteget förbättras stativets stabilitet ytterligare, medan det inbyggda vattenpasset säkerställer horisontell positionering för dina bilder, vilket ger en felfri bildupplevelse.

Det professionella svänghuvudet är utformat för smidig och exakt justering. Den förinställda utjämningsvikten låser svänghuvudet i perfekt position både i sväng- och lutningsaxeln. Det inbyggda dämpnings- och utjämningssystemet möjliggör enkel vertikal lutning av kameran med en imponerande räckvidd på +90°/-75°.

Med hög kompatibilitet passar den medföljande snabbkopplingsplattan de flesta kameramärken, från Canon till GoPro. Det justerbara trebensstativet gör det möjligt att snabbt anpassa höjden mellan 85 cm och 188 cm efter behov. Dess praktiska design inkluderar utbytbara fötter för att passa alla typer av terräng, vilket gör det till det perfekta valet för alla fotograferingsmiljöer.

Upplev smidig och pålitlig prestanda med detta videostativ.

Objektsnr 629216201

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 19:23

NY Coman DF16L 188cm kamerastativ robust professionellt videostativ Q5S

Såld för

599 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

prodeo

Gärsnäs, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

222 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?