Beskrivning

Helt ny oanvänt Coman DF16L kamerastativ med kulhuvud Q5S

Ord. Pris 2000:-

Hög prestanda och stabilitet.
Videostativet använder en aluminiumlegering, de tvåradiga benrören av högkvalitativ aluminiumlegering ger en maximal lastkapacitet på 8 kg. Detta har utmärkt hållbarhet och stabilitet. Mellansteget ökar stativets stabilitet. Användningen av vattenpasset säkerställer att det förblir horisontell när du tar bilder, så att du inte får förvrängda bilder och därmed får den bästa bildupplevelsen.

Professionellt svängbart huvud.
Svänghuvudet har en förinställd utjämningsvikt som fixerar det flytande svängbara huvudet i både sväng- och lutningsaxeln. Efter att svängaxeln släppts återgår huvudets hydraulik automatiskt till horisontellt läge. Det inbyggda dämpnings- och dynamiska utjämningssystemet säkerställer en smidig drift av vätskesvänghuvudet som kan lutas vertikalt med +90°/-75°.

Hög kompatibilitet.
Snabbkopplingsplattan levereras med en 1/4-tums skruv och en 3/8-tums reservskruv. Stativet med tre ben är lämpligt för de flesta kameror, såsom Canon, Nikon, Sony, Pentax, Panasonic, Olympus, Casio, Kodak, Ricoh, Sigma, GoPro, Fujifilm spegelfri systemkamera och DV. En säkerhetsknapp på vänster sida av det flytande svänghuvudet förhindrar att utrustningen faller av.

Justerbart trebensstativ.
Det justerbara rör-flip-låssystemet kan låsas och lossas snabbt och bekvämt. Tack vare de 3-länkade stativet kan du snabbt justera mellan en storlek på 85 cm till 188 cm. Du kan justera den till en lämplig höjd beroende på dina behov. Längden på trebensstativet är 90 cm lång, som kan förvaras i den professionella stativväskan som är med i paketet.

Praktisk design.
videostativet består av utbytbara fötter. Fötterna kan ändras mellan halkfria gummifötter och de flexibla gummifötterna som är hållbara och har en speciell ytstruktur som ökar halkskyddet. Tribenstativet är lämpligt för alla former av underlag.

Fraktkostnaden är beräknad på minsta möjliga vikt och jag tar inget extra för packning av paketet.

Betalas inom 1 dag om inget annat är överenskommet.

Objektsnr 630139033

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 23:35

NYTT Coman DF16L Kamerastativ robust professionellt fotokamera videostativ Q5S

Såld för

749 kr
Annonsen är avslutad

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 454 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?