Beskrivning

En oanvänd projektorlampa från gammalt lager. Lampans beteckning, se rubriken och bilderna.
Det kan finnas fler exemplar av den här modellen, varför utseendet på förpackningen kan variera. Lampan är alltid av rätt modell.

Lampan är oanvänd och testad med ohmmätare.

OBS! Innan du köper den här lampan är det viktigt att du försäkrar dig om att det är rätt lampa till din projektor. Det räcker inte med att det ligger en lös lampa eller förpackning i projektorns låda. Du behöver ta ut den befintliga lampan ur projektorn och försöka tyda vad som står på den. Att projektorn ansluts till 240V betyder inte att det är en 220-240V lampa i projektorn. Det är därför viktigt att det är rätt spänning på lampan för att den inte ska skadas eller lysa för svagt. Vissa projektorer kan även ha möjligheter att byta effekt på lamporna och det kan kräva speciella inställningar vilket framgår av projektorns manual. Att byta till en annan effekt än vad projektorn kan innebära att den tar skada. Är du osäker på vilken lampa din projektor har kan du skicka en fråga till mig så kanske jag kan hjälpa till. Du måste dock plocka ut och läsa på den lampa som sitter i projektorn. Saknas lampa så kan du behöva mäta spänningen till lampsockeln med en multimeter.

Du kan inte returnera en projektorlampa för att den är felbeställd. Projektorlampan är en 20-80 år gammal vara som inte längre tillverkas och snabbt kan försämras om den hanteras ovarsamt och undantas därför från ångerrätt vid distansköp. Även om lampan är väl emballerad sker påfrestningar på glödtrådarna under transporten, vilket inte behöver synas på utsidan men kan förkorta livslängden betydande. Det är för att skydda dig och andra kunder genom att få en lampa som har utsatts för minimala påfrestningar.

Objektnr 594217097

Visningar 724

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Projektorlampa Vintage NOS Osram 58.8015 12V 75W P35s

Pris

590 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?