Beskrivning

Förhöj din trädgårds atmosfär med vårt Trädgårdsvindspel – en harmonisk och vacker dekoration som inte bara tillför visuell njutning utan också lockar positiv energi genom dess Feng Shui-inspirerade design. Det här vindspellet är en konstnärlig kombination av traditionell Feng Shui och utomhuscharm.

Varje del av vindspellet är noga utvald för att skapa en balanserad och estetiskt tilltalande upplevelse. De färgglada och lätta materialen rör sig mjukt i vinden och skapar en avkopplande melodi som fyller luften med positiv energi. Låt ljudet av de försiktiga tonerna skapa en avstressande och rofylld atmosfär i din trädgård eller på din altan.

Det Feng Shui-inspirerade designen har symboliska element som är kända för att attrahera lycka, välbefinnande och harmoni. Varje detalj, från färgerna till formerna, är avsiktligt valda för att skapa en harmonisk balans och främja en positiv energiflöde i din utomhusmiljö.

Vindspellet är tillverkat av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och långvarig skönhet. Dess väderbeständiga egenskaper gör det idealiskt för att pryda din trädgård året runt.

Varumärke: Green Thumbz
Material: Trä, metall
Storlek: 50 x 8 cm
Vikt: 300 g

Objektsnr 629282846

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 14:02

Trädgårdsvindspel Feng Shui GREEN THUMBZ

Pris

150 kr

Slutar om

VBShop

Vänersborg, Sverige

4.9

VBShop

Verifierad

Toppsäljare

1 664 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?