Beskrivning

Ny 4” Elektrisk motorsåg/kedjesåg i mycket bra kvalité för dina befintliga 18v Makita batterier (BL1815, BL1820, BL1830, BL1840, BL1850, BL1860) eller medföljande batteri.

FÅ JOBBET GJORT SNABBARE OCH SPARA ARBETE MED DENNA ELEKTRISKA MOTORSÅG!

Oavsett om du letar efter en motorsåg som du kan använda i hemmet för enkel användning eller om du letar efter en motorsåg som kan hugga ner stora träd och göra allt det hårda arbetet åt dig, så behöver du inte leta längre, denna bärbara elektriska beskärningssåg är det bästa valet.
Njut av en kraftfull, lätt och snabb kapsåg som tar ungefär bara 10 sekunder att kapa ett träblock med en diameter på 10 cm vilket ger dig sinnesro att få alla jobb runt huset eller i bushen gjorda enkelt.

Du kommer att bli förvånad över hur kraftfull, tyst och lätt den här motorsågen är och hur snabbt den kapar grenar och träd med minimalt ljud och ingen skadlig rök. Med gott om kylningshål på sidan av sågen kan du känna dig trygg med att motorsågen aldrig kommer att hetta upp.

FUNKTIONER:

* Snabb och mycket effektiv skärning
- Mini-kedjesågen använder en högkvalitativ styrkedja för att säkerställa en smidig skärning. Den rena kopparmotorn och de högeffektiva batterierna gör att det bara tar cirka 10 sekunder att skära en stock med en diameter på 10 cm. Den här elektriska sågen är mycket lämplig för träklippning, beskärning av trädgrenar och trädgårdsarbete.

* Enhandsanvändning
- Denna handhållna motorsåg har ett halkfritt handtag, är ergonomiskt utformad och är lätt att använda. Kroppen väger endast 0,7 kg (exklusive batteriet), vilket kvinnor lätt kan kontrollera. Bärbar än en trådbunden motorsåg, snabbare än fram- och återgående sågar och lättare än bensinsågar.

* Lätt underhåll och säkerhetsmotorsåg
- Denna mini elektriska motorsåg är lätt att förvara och kostar mindre att underhålla. En enkel kedjeslipning och en flaska mekanisk olja kan hålla sågen igång i flera år. Den här lilla motorsågen har dock låg kickback och mindre vibrationer för att oerfarna träarbetare ska kunna använda den på ett säkert sätt.

* Slitstark användning
- Den integrerade styrplattan släpper ut värme snabbt och är mycket motståndskraftig mot fall och nötning.

Kolla Youtube klippen och imponeras av denna lilla maskins prestanda.

Youtubeklipp:
https://youtube.com/shorts/cocu7HhT_JQ?feature=share

https://www.youtube.com/watch?v=wwJpkIu6wD4

Specifikationer:
Svärdets längd: 100 mm
Skärstorlek: 100 mm
Skärhastighet: 5m/s
Vikt: 700 g
Arbetstid: 1 batteri håller ca 1,5h batteri (medföljande batteri) enligt tillverkaren
Effekt: 1200W

Auktionen innehåller:
1 x Elektrisk motorsåg
2 x Verktyg
2 x Sågkedjor
1 x Batteri, passar även Makita 18v maskiner
1 x Laddare

OBS! ej Makita maskin utan en som håller väldigt hög kvalitet till ett mycket bättre pris och är fullt kompatibel med dina befintliga Makita 18v produkter.

Objektsnr 627694157

Visningar 223

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 20:31

4” Motorsåg, kedjesåg för Makita 18v, inkl. batteri + laddare, 2 kedjor

Slutpris

|

531 kr

Auktionen är avslutad

1898 vann auktionen

Seller28

Gamleby, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 218 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?