Beskrivning

Utomhussolvattenkanna med kaskadljus: Denna soldrivna trädgårdsbelysning är en unik och trevlig dekoration för trädgården, som realistiskt efterliknar effekten av strömmande trädgårdsdekorationer som ser ut som små stjärnduschlampor på natten järnplåt med ihålig design, ökande lysande skönhet.
IP65 vattentät och hållbar: Solgårdsdekorationerna är gjorda av slitstark metall med en anti-rostbehandling, vilket innebär att metallbelysningen för vattenkanna kan användas på regniga dagar. Trädgårdsinredningen för utomhusbruk är IP65 vattentät, dammtät och värmetät. Vilket är mer hållbart och har längre livslängd än andra lampor. Vi optimerar den vattentäta prestandan för utomhusdekorationer för uteplats och förbättrar strukturens stabilitet, vilket gör vattenfallsljusen mer droppsäkra.
Lätt att montera och energibesparande lampa: Anslut bara herdekrokstolparna utan några verktyg och häng sedan på trädgårdsdekoren utomhus. Den inbyggda ljussensorn ser till att den automatiskt tänds i skymningen och släcks i gryningen knappen till "ON"-läget vid första användningen Effektiv solar trädgårdsdekor ökar energiomvandlingshastigheten avsevärt och levererar ström till solarljus utomhuslyktan i mer än 10 timmar (när den är fulladdad).
Bred applikation: Led vattenfallslampor är bra för DIY inomhus- eller utomhusdekorationer: vattning av växter, trädrankor, krukväxter, dekorationer, bröllop, fester, middagsbord, veranda, sovrum, fönster, balkong, vägg, jul, Thanksgiving, födelsedag Vattenkannasljus är en unik och fin dekoration för trädgården, gården, däcket, gräsmattan och utomhus.

Objektnr 632426391

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 17:02

2-pack 120 LED trädgårds utomhus dekorativa lampor

Pris

179 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?