Beskrivning

Ljuvlig kortärmad blus från Tommy Hilfiger i bomull. En magiskt fin blus som har varit med på en skolavslutning och gärna är med på ännu en i år.
Välsydd med volang runt ärmarna, samt med fina knappar i pärlemoskimrande nyans.
Baktill i nacken finns den broderade Tommy Hilfiger logon, Verkligen en jättefin blus som passar lika fint till sommaravslutningen som till jeansshortsen på stranden!

Endast använd ett fåtal gånger och är i mycket fint skick. Ser ut som ny! Skickas givetvis nytvättad till köparen. Jag använder parfymfritt tvättmedel och inget sköljmedel. Jag torktumlar aldrig mina kläder utan låter dem istället lufttorka.

Storlek 12 år vilket jag upplever motsvarar storlek 146/152.

OBS! Storrensning pågår och jag säljer massor! Kika på mina andra auktioner. Jag lägger ut nytt kontinuerligt. Givetvis samfraktar jag! 1kg frakt med Schenker kostar endast 59kr!

Blusen kommer från ett ordningssamt hem, fritt från rökning och husdjur. Betalning sker inom tre dagar efter avslutad auktion, gärna via swish. Så fort jag har fått inbetalningen skickar jag paketet. Jag står för emballagekostnaden och köparen står för frakten. Jag ansvarar inte för fraktföretagets slarv. Jag lämnar alltid omdöme och hoppas att du gör detsamma!

Lycka till med budgivningen!

Ps. Titta gärna på mina andra auktioner, jag samfraktar gärna!!

Objektnr 632739135

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 21:35

Nyskick! Tommy Hilfiger kortärmad blus m volang till sommaravslutningen 146/152!

Slutpris

|

125 kr

Auktionen är avslutad

blenda85 vann auktionen

Stars.are.made.by...

Öjersjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 022 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket