Beskrivning

Ljuvlig kjol från Polarn o Pyret! Vid kjol som snurrar ordentligt när barnet tex. Dansar! Mjuk resår upptill med guldiga rosetter i sidorna som fin extradetalj.

Perfekt till sommaravslutningen och midsommar mm!

Storlek 134/ 140, normalstor i storleken.

Sparsamt använd ett fåtal gånger och upplevs som ny. En svag minifläck hittar jag när jag granskar den noga, se sista bilden. Den har inte jag stört mig på och jag brukar ändå vara petig. Namnad på baksidan etiketten. Absolut inget som stör funktionen i övrigt men jag vill ändå upplysa om det.

Skickas givetvis nytvättad till köparen. Jag använder parfymfritt tvättmedel och aldrig sköljmedel. Jag torktumlar inga kläder.

Jag har storrensning hemma och lägger ut nya annonser kontinuerligt! 1kg frakt med Schenker kostar endast 59kr och givetvis samfraktar jag, så kika gärna!

Kjolen kommer från ett ordningssamt hem, fritt från rökning och husdjur. Betalning sker inom tre dagar efter avslutad auktion, gärna med Swish. Så fort jag har fått inbetalningen skickar jag paketet. Jag står för emballagekostnaden och köparen står för frakten. Jag ansvarar inte för fraktföretagets slarv. Jag lämnar alltid omdöme och hoppas att du gör detsamma!

Lycka till med budgivningen!

Ps. Titta gärna på mina andra auktioner, jag samfraktar gärna!

Objektsnr 630437305

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 22:01

Nyskick! Polarn o Pyret blå / vit randig kjol, sommarkläder, avslutning 134/140!

Utropspris

|0 Bud

125 kr

Auktionen avslutades utan bud

My.Own.Shop

Öjersjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 262 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket