Beskrivning

Mycket praktiskt jackan. Kan fungera både som jackan och lager 2. Säljer då min lilla vill ha andra färger just nu. Nypris 650 kr. Jacka förvaras i originalförpackning.

Tröja dragkedja ullfrotté barn marinblå
Skön tröja eller tunnare jacka med dragkedja i ekologisk ullfrotté med öglorna på insidan. I halsen och nacken har den dubbelt frottétyg och ärmsluten är av dubbelt trikåtyg i ull. Dragkedjan är skyddad av dubbelt frottétyg på insidan så det inte drar igenom den.

Färg: marinblå
Material: 100% ekologisk merinoull
Detaljer: krage, YKK-dragkedja, längre i ryggen
Märkningar: GOTS (Global Organic Textile Standard)
Tillverkning: Tyskland, GOTS-certifierad fabrik

Ekologisk ull är inte bara bättre för miljön och odlarna, utan också för djurens välfärd. Vid produktionen av ekologisk ull förbjuds användningen av kemikalier, genmodifierade råvaror och skadliga metoder som mulesing. Genom att välja ekologisk ull kan du vara trygg med att du stödjer en mer hållbar och djurvänlig produktion.

GOTS (Global Organic Textile Standard) är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar hela processen - från ekologisk odling till färdig produkt. Certifieringen ställer bland annat krav på kemikalieanvändning, vattenrening, spårbarhet och arbetsvillkor i fabrikerna. Läs mer om GOTS-märkningen.

Objektnr 633043084

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 11 jun 21:17

Jacka från Engel i ekologisk obehandlad ullfrotte i storlek 128

Pris

500 kr

Suzzut

Lund, Sverige

5.0

Suzzut

Verifierad

Toppsäljare

187 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?