Beskrivning

Sony DualSense Wireless Controller


Nu kan du uppleva en mer inlevelsefull spelupplevelse med hjälp av avancerade funktioner som fysisk feedback och adaptiva avtryckare, samtidigt som du spelar bekvämt med Sonys signaturkomfort. Kontrollen har en inbyggd mikrofon och högtalare samt ett batteri som laddas via USB-C kabel, samtidigt innehåller den många funktioner från tidigare generationers handkontroller, inklusive DUALSHOCK®4, och är nu optimerad för nästa generations konsol spelande.

Haptisk feedback och adaptiva avtryckare
Haptisk feedback ger dig en mer realistisk spelupplevelse genom att använda fysiska vibrationer som är baserade på dina handlingar i spelet. Dubbla aktuatorer ersätter de traditionella bullermotorerna och kan generera dynamiska vibrationer som simulera allt från känslan av omgivningen till rekylen i vapen. Med adaptiva avtryckare kan du uppleva varierande nivåer av motstånd, som är baserade på dina interaktioner med utrustningen och omgivningen i spelet. Till exempel kan du känna av spänningen när du drar upp en pilbåge eller kraften när du bromsar hårt under en höghastighets jakt.

Inbyggd mikrofon och högtalare
Nu blir det ännu enklare att kommunicera med dina vänner. Antingen kan du använda dig av den inbyggda mikrofonen, eller så kopplar du in ett headset i 3,5 mm-porten. Den dedikerade mute-knappen garanterar att du inte hörs, och den inbyggda högtalaren kan höja spelkänslan ytterligare. Fantastisk komfort och välkända funktioner Den vidareutvecklade designen kombinerar en ikonisk, intuitiv layout med förbättrade styrspakar med en omprövad och ny designad "light bar", som tillsammans gör att handkontrollen lever upp till komforten du förväntar dig. Självklart hittar du även många av funktionerna vi vant oss vid med DUALSHOCK®4, men som nu gjorts redo för en helt ny generations konsolspelande.

Create-knapp
Fånga, och strömma dina mest episka gamingstunder med "create"-knappen. Knappens funktioner bygger till viss del på förra generationens SHAREknapp, men den nya generationen gör det ännu enklare att skapa innehåll, och att direktsända dina äventyr.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 619261795

Visningar 328

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Sony Playstation 5 DualSense Handkontroll Volcanic Red

Pris

848 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 471 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?