Beskrivning

Fin kudde i bra skick, se bilder och avgör själv. Djur och rökfritt hem.
Candide Air Panda är en liten och smidig babykudde med tryckavlastande memory foam. Kudden har en ergonomisk form med en nedsänkning i mitten som tillsammans med det formbara materialet minskar risken för att barnet utvecklar skallasymmetri eller platt huvud.

Kudden är endast 3 cm hög vilket gör att barnet kan röra huvudet fritt och behålla nackens raka linje. Innermaterialet är formpressat i viskoelastiskt skum med hög densitet, det memorerar barnets runda huvud och innehåller inge lösa delar som kan ramla ut. Det luftiga yttertyget i mesh andas bra och har temperaturreglerande egenskaper så att kudden inte blir för varm när bebisen ligger på den.

Kudden kan användas både i vagnen, spjälsängen eller där barnet ligger och sover. Den kan tvättas i tvättmaskin i 30 grader. Candide Air Panda kudde passar för bebisar från födseln upp till cirka 6 månader. Efter 6 månader är barnets huvud hårdare och man kan då övergå till t.ex. en kilkudde. Mått: 19x21x3 cm. Finns i färgerna: Vit och grå. Viktigt! Pandakudde ska ej användas vid redan utvecklad skallasymmetri eller torticollis.

Objektsnr 628265859

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 20:42

Candide Air Panda Kudde 0-6 mån Grå

Slutpris

|

64 kr

Auktionen är avslutad

Lindztromen vann auktionen

Sandrina

Vällingby, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

117 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?