Beskrivning

FRI FRAKT VID KÖP NU PRIS

Kompakt hopfällbar design: Denna bärbara barnstol väger endast 2,7 kg. Den fällbara designen på bältesstolen med bricka är kompakt och platt efter fällning. Toodler bältesstol för när du är på språng tar ingen plats, är lätt och mycket lämplig att ta med dig på språng.

Avtagbar brickdesign: brickan på den bärbara barnstolen är gjord av livsmedelssäkert material och är justerbar i 3 lägen. Barnstol för matbord, lätt att torka av och rengöra. Tål diskmaskin.

Skräddarsydd PU-kudde: Andningsbar PU-kuddedesign gjord av rent grått, individuellt tyg, vattentätt och smutsavvisande. Oljefläckar kan tas bort med en trasa. Underlätta rengöringsbelastningen. För att förhindra att säkerhetsbältet glider av stolen, använd inte ett baksäte som är smalt upptill och brett nedtill.

Förlängt förstärkt säkerhetsbälte: Barnstolens bältesstol är utrustad med två förlängda fasta säkerhetsbälten, ett trepunktsbälte och en halkfri stigare, så att barnet kan sitta säkert och stabilt i bältesstolen för bordet. Barnstolen för spädbarn och småbarn är utformad för att främja barnets självständiga matvanor.

Tillverkad med kärlek till mamma: Hela bältesstolen på matbordet är tillverkad av högkvalitativa material och är designad för att användas av spädbarn.

Objektsnr 630922468

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 20:58

Booster Bärbara barnstol Hopfällbar med PU-kudde och avtagbar bricka HELT NYTT

Utropspris

|0 Bud

499 kr

Slutar om

Kanson

Vårby, Sverige

5.0

Kanson

Verifierad

38 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?