Beskrivning

OBS: ENDAST AVHÄMTNING, VI KAN INTE ERBJUDA FRAKT!
LÄS HELA TEXTEN INNAN NI LÄGGER BUD!

!! NYPRIS: 2600 KR !!
Höjd 84 cm, bredd ca 46,5 cm, djup ca 56 cm. Bruksslitage; ytslitage på sitsen med bortfall, gulnad på bygeln (se bilder). Sele saknas.

- Om du har några frågor kring objekten eller avhämtningen, ber vi dig att kontakta oss via e-mail,INNAN du lägger bud. Vi vill uppmärksamma er på att vi är ett företag, vilket innebär att vi endast har möjlighet att svara på vardagar och i mån av tid.

- ÅNGERRÄTT: Distansavtalslagen gäller och du som köpare har 14 dagars ångerfrist från och med att du har mottagit varan. Vid retur måste du som köpare stå för kostnaden för returfrakt/transportkostnad och varan ska returneras i samma skick som den var när den avlämnades från oss. Du som köpare står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Tänk därför på att skydda varan väl.

- REKLAMATION: Reklamation gäller endast ursprungliga fel (fabrikationsfel el. dyl.). Notera att det är skillnad på om varan inte lever upp till dina förväntningar eller om den är defekt; mindre defekter är inte ett giltigt skäl för reklamation.
I dessa fall ska du först ta kontakt med oss via e-mail. Efter att du har fått ett godkännande av reklamationen återbetalas pengarna inom 30 dagar.

- BETALNINGSVILLKOR: Objekt ska vara till fullo betalda INNAN objektet hämtas. Betalningen ska vara oss tillhanda senast 5 dagar efter avslutad auktion. Vid försenad betalning och/eller avhämtning tillkommer en förvaringsavgift á 50:-/dag, fr.o.m. dag 6.

- AVHÄMTNING: Vid avhämtning ska detta ske inom 5 arbetsdagar efter avslutad auktion. Betalningen ska vara oss till handa INNAN avhämtningen sker. Avhämtning är bara möjlig under kontorstid på vardagar, efter överenskommelse om en tid som passar bägge parter. Alltså ENDAST TIDSBOKAD AVHÄMTNING!

Ni kan naturligtvis själva boka frakt med ett fraktbolag om så önskas. Tänk då på att avhämtning måste ske inom ovan nämnda tidsfrist och under kontorstid, även här efter överenskommelse om en tid som passar bägge parter - det är viktigt att ni kontaktar oss först för att se när avhämtning är möjlig. Vi kan inte ordna med emballage eller dylikt för att skydda objekt under frakten.

- INTERNATIONAL CUSTOMERS: This item is for sale as pick up only, we can not ship this item.

OBS: I och med att du lägger ett bud, accepterar du ovanstående villkor.


Om du av någon anledning inte känner dig nöjd när du har mottagit varan, ber vi dig att kontakta oss INNAN du ger ett negativt omdöme, så att vi kan diskutera saken först.

Lycka till med budgivningen!

Objektsnr 628130451

Visningar 208

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 14:00

BRIO "Grow", svart & vit barnmatstol, barnstol i retro-stil, stol, barnmöbel

Slutpris

|

80 kr

Auktionen är avslutad

Jaguar366 vann auktionen

KAVshop

Katrineholm, Sverige

4.9

KAVshop

Företag

Toppsäljare

2 836 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?